نویسنده = %D8%A7%D9%81%D8%B3%D9%88%D9%86 %D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D9%86%D8%A7%D8%A6%DB%8C%D9%86%DB%8C
اثر ال-کارنیتین خوراکی بر سطح سرمی‌ آلبومین و فاکتورهای التهابی در بیماران دیالیز صفاقی: یک کارآزمایی بالینی تصادفی کنترل شده

دوره 29، شماره 138، خرداد و تیر 1390، صفحه 546-554

مژگان مرتضوی؛ ساحل عسگری؛ مریم قسامی؛ شیوا صیرفیان؛ شهرام طاهری؛ افسون امامی‌نائینی؛ افروز اسحاقیان؛ علی غلامرضایی؛ لیلا فیاض؛ شیرین کریمی