کلیدواژه‌ها = تغذیه
سطح سرمی ویتامین D و عنصر روی در کودکان و نوجوانان 10 تا 19 سال در مشهد

دوره 41، شماره 726، مرداد و شهریور 1402، صفحه 536-542

10.48305/jims.v41.i726.0536

اعظم شفائی؛ سید علی اکبر شمسیان؛ محمد قدسی؛ مریم شاهی


مقایسه‌ی دریافت غذایی و تبعیت از شاخص غذایی سالم بین زنان پره منوپوز، منوپوز و بعد از منوپوز

دوره 41، شماره 717، خرداد و تیر 1402، صفحه 306-318

10.48305/jims.v41.i717.0306

لیلا مرادی؛ سید جلال هاشمی؛ فردوس زمان؛ میثم عالی پور؛ زهرا فرهنگیان؛ مریم شریف زاده


مقایسه‌ی فراوانی رفتارهای تغذیه‌ای در میانسالان مبتلا به دیابت در مقایسه با افراد سالم در شهر اصفهان

دوره 40، شماره 670، خرداد و تیر 1401، صفحه 295-299

10.48305/jims.v40.i670.0295

آناهیتا بابک؛ راضیه خلیلی‌نژاد مطلق؛ نسرین افشارمهر


مدیریت تغذیه‌ای بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD): مقاله‌ی بازآموزی

دوره 33، شماره 334، خرداد و تیر 1394، صفحه 714-721

سپیده محبوبی؛ رضا روزبهانی


اثربخشی آموزش تغذیه‌ی تئوری محور بر فیبر و ویتامین C دریافتی بیماران روستایی مبتلا به پرفشاری خون

دوره 33، شماره 321، فروردین و اردیبهشت 1394، صفحه 1-13

عزیز کامران؛ لیلا آزادبخت؛ یوسف شفائی؛ غلامرضا شریفی‌راد


سندرم متابولیک و کبد چرب غیر الکلی: رویکرد تغذیه‌ای در پیشگیری

دوره 31، شماره 252، مهر و آبان 1392، صفحه 1461-1480

زمزم پاک نهاد؛ هادی زراعی بیدگلی


عوامل مرتبط با ایجاد چاقی شکمی در زنان

دوره 29، شماره 125، فروردین و اردیبهشت 1390، صفحه 1-12

لیلا آزادبخت؛ مریم بحرینیان؛ احمد اسماعیل زاده