اطلاعیه : قابل توجه نویسندگان ، دبیران و کارشناسان محترم مجله دانشکده پزشکی اصفهان

با توجه به تغییر ناشر مجله و تغییر سامانه الکترونیک مجله دانشکده پزشکی خواهشمند است به موارد زیر توجه فرمایید :

1- نویسندگان محترم لطفا جهت سابمیت مقاله خود ، ابتدا در سامانه www.jims.mui.ac.ir ثبت نام و پس از دریافت نام کاربری و رمز عبور نسبت به سابمیت مقاله اقدام نمایند .

2- نویسندگان محترم لطفا برای ارسال اصلاحیه مقالاتی که تا پایان فروردین ماه 1401 سابمیت انجام داده اند ، از طریق آدرس www.jims1.mui.ac.ir  اقدام نمایند .

3- دبیران و کارشناسان محترم مجله جهت انجام داوری مقالات جدید لازم است ابتدا در سامانه جدید به آدرس www.jims.mui.ac.ir ثبت نام نموده و نام کاربری و رمز عبور دریافت نمایند .

4- دبیران و کارشناسان محترم برای انجام کارشناسی و اعلام نظر در خصوص مقالاتی که قبلا به ایشان ارجاع شده است از طریق آدرس www.jims1.mui.ac.ir اقدام نمایند .

با تشکر